CMS Offices

Project type

Corporate & Offices

Location

Lisbon

Year

2020

Client

CMS

Area

3360m2

Status

Complete

The project

Interior architecture and design project for the CMS Offices in Lisbon.

To allow for informal workspaces with natural light, the central offices were moved away from the façade.
In addition to the primary floor’s circulation distribution another level of internal circulation for the teams was designed, also serving as an informal work area.
As the right foot was low, the ceilings were worked to allow the slab to be seen in open space areas, keeping the false ceilings in the circulations and offices.

Photos: © Dora António , © Openbook

The concept

Solution-centric business. People-centric office.

The first impact matters: That's why CMS's Offices were designed to reveal the prestige and distinction associated with it, right from the lobby.
Unlocking the full potential: The new CMS office is designed for people - employees and clients - to meet the needs and expectations of those who inhabit it.
Promoting encounters: The office has been designed to promote a culture of collaboration, with organic flows designed to promote encounters, fostering the exchange of ideas, knowledge and solutions.